Contact & Support

Veelgestelde vragen over Hardware en Software

Wat voor telefoontoestel heb je nodig voor VoIP

Antw: Om gebruik te maken van VoIP zijn speciale telefoontoestellen nodig. VoiP telefoontoestellen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Van een eenvoudige bureautoestel tot uitgebreide receptie-, en secretaressetoestellen. Ook draadloze DECT toestellen behoren tot de mogelijkheden. De meeste toestellen zijn uit te breiden met bijvoorbeeld een headset, al dan niet draadloos of een uitbreidingsmodule voor extra snelkeuze toetsen, bijvoorbeeld voor gebruik als receptietoestel.

VoIP telefoontoestellen worden aangesloten met een standaard netwerkkabel. Dit is in de meeste bedrijven de standaard aansluiting voor het computernetwerk.

Welke hard/software wordt doot TelNL actief ondersteund

Antw: Dit is hardware of software waarvan door TelNL is vastgesteld dat het werkt in combinatie met de telefoniediensten. Hiervoor is er een basis configuratiehandleiding beschikbaar die up-to-date wordt gehouden. TelNL kan ondersteuning leveren bij het instellen van de hard-, of software om de telefoniediensten werkend te krijgen in combinatie met deze hard-, en software.

 

Contact opnemen >

Deze klanten gebruiken deze diensten al

  • bedrijf met zakelijke telefonie
  • bedrijf met zakelijke telefonie
  • bedrijf met zakelijke telefonie
  • bedrijf met zakelijke telefonie
  • bedrijf met zakelijke telefonie
U wilt natuurlijk eerst meer informatie...

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u nog wat meer over ons weten? Wij komen graag met u in contact. U kunt ons telefonisch of per mail benaderen. Natuurlijk kunnen wij u terugbellen als u uw nummer achterlaat. Vul daarvoor gemakkelijk dit formulier in.    

U hoeft ons niet te bellen, wij bellen u!
Bezoek- en postadres
Landschapsweg 7
7844 KE Veenoord (Emmen)

Algemeen
T: 085 - 2101404
E: info@telnl.nl