Contact & Support

Mobiele telefonie

Onbezorgd bellen en gebeld worden. Snel mobiel internet via 4G. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Met een zakelijk mobiel abonnement van Yes Telecom kun u alle kanten op. Natuurlijk kun u vertrouwen op de kwaliteit en zekerheid van het mobiele netwerk van KPN. Want of u nu in de Randstad werkt, thuis op de bank zit of naar een afspraak rijdt in de Friese polder, u wilt altijd en overal goed bereikbaar zijn.

Het beste aanbod voor jouw onderneming

Als drukke zzp’er of mkb-ondernemer telt elke minuut. U zit niet te wachten om uitgebreid uit te zoeken welke mobiele abonnementen het beste bij je passen. Dat snappen we als geen ander. Eén ding is zeker: samen met Yes Telecom bieden we de beste kwaliteit tegen scherpe tarieven. Zo profiteer u onder andere van speciale zakelijke modules. Kies ervoor om onderling gratis met collega’s te bellen of om samen met hen een groepstegoed te delen met een groepsbundel.

Wij als business partner van Yes Telecom helpen je graag op weg.

Contact opnemen >
Mobiel zakelijk bellen

Deze klanten gebruiken deze diensten al

  • bedrijf met zakelijke telefonie
  • bedrijf met zakelijke telefonie
  • bedrijf met zakelijke telefonie
  • bedrijf met zakelijke telefonie
  • bedrijf met zakelijke telefonie
U wilt natuurlijk eerst meer informatie...

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u nog wat meer over ons weten? Wij komen graag met u in contact. U kunt ons telefonisch of per mail benaderen. Natuurlijk kunt u zich ook laten terugbellen als u uw nummer achterlaat. Vul daarvoor gemakkelijk dit formulier in.

U hoeft ons niet te bellen, wij bellen u!
Bezoek- en postadres
Landschapsweg 7
7844 KE Veenoord (Emmen)

Algemeen
T: 085 - 2101404
E: info@telnl.nl